2012. május 11., péntek

Hogyan hosszabbítsam meg a működési engedélyem?

Fontos kérdés, és időben kell indítani mert ha lejár elvileg nem dolgozhatsz nélküle!

...
http://eti.hu/eti/tovabbkepzesek/4284


FONTOS:

A működési nyilvántartási kérelmeket továbbra is az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatalhoz kell benyújtani.
A felvételi kérelem benyújtható postai úton a 1245 Budapest, Pf.: 980-as postafiókcímre küldve, illetve személyesen, ügyfélfogadási időben a 1051 Bp., Akadémia utca 7. szám alatt.
Erről bővebb információ található a www.eekh.hu honlapon.





Munkáltatóknak tájékoztató továbbképzési pontösszesítéshez

A továbbképzésre kötelezett egészségügyi szakdolgozók egyes továbbképzési formákban szerzett pontjainak nyilvántartásáról

Fontos változások:

Megjelent és 2012. január 1-jén hatályba lépett az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011 (XI.29.) NEFMI rendelet. Ezzel egyidejűleg hatályát vesztette az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 28/1998 (VI.17.) NM rendelet.

A rendeletben foglaltaknak megfelelően 2012. január 1-jétől az egészségügyi szakdolgozók továbbképzési kötelezettsége teljesítéséhez szükséges továbbképzési pontok személyalapú nyilvántartását a GYEMSZI végzi.

A GYEMSZI a továbbképzésre kötelezetteknek az egyes továbbképzési formákban szerzett pontjait folyamatosan nyilvántartja, és az adott szakmacsoport (szakmacsoportok) szerinti szakképesítés (szakképesítések) tekintetében teljesített továbbképzésekről folyamatosan, de legalább havonta egy alkalommal elektronikus úton értesíti a működési nyilvántartást vezető szervet.

A „Gyakorlati pontok igazolása" c. nyomtatvány (régen „M" adatlap"), valamint az „Összesítő a munkáltatói jelentéshez" c. nyomtatvány honlapunkról alább letölthetőek.

Az kitöltött dokumentumokat - a mellékletekkel együtt - kéjük hiteles aláírással, pecséttel ellátva megküldeni a következő címre: GYEMSZI ETI Főigazgatóság Továbbképzési és Szervezési Főosztály 1444 Budapest, Pf.: 270.



1 megjegyzés:

  1. http://www.eekh.hu/letoltesek/szakdolgozo.pdf

    A működési nyilvántartásba az alapnyilvántartásban szereplő személy a Hivatalhoz benyújtott (honlapról letölthető) kérelem formanyomtatványon kérheti a felvételét és a megújítást is.

    VálaszTörlés